Je suis Ahmed !

2015/01/img_1002.png

Je suis Ahmed ! Un polițist MUSULMAN care A MURIT apărând caricaturiști NON-MUSULMANI care scriau împotriva convingerilor și credinței lui !

Așa cum la nervi sau la beție omul dă din casă mai mult decât ar vrea ( după trezie ) tot așa zilele astea s-a întrecut toată lumea în opinii care mai de care.

Pe de o parte sunt cei care spuneau că Charlie Hebdo au cam întins coarda cu caricaturile lor, opinie care îi cataloga pe emitenții acesteia ca fiind inumani, comuniști, și „expulzați” din listele tuturor care „Je suis Charlie!”.

Pe de cealaltă parte ( nu știu dacă mai mulți sau mai puțini ) sunt „Je suis Charlie” care spun că jurnaliștii omorâți nu au greșit cu nimic, că libertatea de exprimare nu poa’ să aibă limite.

Nu puteai să vorbești de moartea acelor oameni fără să fi de o parte sau de alta și fără să fi imediat ștampilat cu o etichetă! Căci libera exprimare în opinii aici parcă nu se aplică fără consecințe de catalogare grave.

Asupra morții cumplite a jurnaliștilor și a polițiștilor poate ar fi fost firesc, UMAN să ne fi concentrat în aceste zile. Iar de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat abia după ce i-am fi plâns pe acei oameni. Și poate nu legat de cei uciși, ci ca un subiect diferit.

Și de aici, altă poveste.

Acest articol a fost publicat în Prea puțină politică. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Je suis Ahmed !

Lasă un comentariu